На Галена й се носи славата на модна икона, но

...
На Галена й се носи славата на модна икона, но
Коментари Харесай

Катя от „Ритон с модна лекция към Галена

На Галена й се носи славата на фешън икона, само че Катя Михайлова от дует " Ритон " надалеч преди нея се оказа в крайник с най-актуалните международни модерно трендове, видя HotArenа .

Тези дни в профилите си в обществените мрежи Галена качи фотоси от нова фотосесия с тоалет на младия английски дизайнер Ричард Куин, на чието ревю преди година се появи самата Кралица. Синята рокля е с бухнали в раменете ръкави, които ще са настоящи в идния фешън сезон есен-зима 2019/2020. Такъв акцент участва и в новите сбирки на Александър Маккуин и френската фешън къща " Сен Лоран ".

Цели 3 месеца преди Галена обаче Катя от " Ритон " бе първата родна звезда, посочила се с тоалет с актулните бухнали ръкави. На концерта " Чакаме ви с обич " в НДК на 30 май, звездната певица излезе пред публиката с блестяща рокля с ефектни сребристи ръкави. Те бяха съвременни през 80-те години, само че ето, че се завръщат още веднъж. 

Катя нееднократно е споделяла в изявленията, че стайлингът на визиите за концертите на " Ритон " е персонално нейн, а съгласно фешън потенциалите тя постоянно е била крачка напред във модерно трендовете. Дори самият Филип Киркоров наскоро призна в изявление за родна телевизия, че Катя е неговото фешън гуру. 

С настоящия за сезона тоалет на Катя предходната седмицата имаха опция да се срещнат и дамите в публиката на Летния спектакъл на Пловдив, където " Ритон " имаше концерт, част от лятното им турне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР