На футболистите от Висшата лига ще бъде забранено да правят

...
На футболистите от Висшата лига ще бъде забранено да правят
Коментари Харесай

Въвеждат строги изисквания към футболистите от Висшата лига

На футболистите от Висшата лига ще бъде неразрешено да вършат шпагати и ще би трябвало да се дезинфекцират терените, когато клубовете се върнат към тренировки като част от проектите за попречване на по-нататъшното разпространяване на COVID-19, заяви "BBC ". Играчите ще бъдат тествани два пъти седмично за вируса и ще правят ежедневна инспекция на температурата, като също по този начин ще им бъде неразрешено да се събират дружно или да пътуват до или да упражняват със съотборници, добавя отчетът.

Въпреки че клубовете от целия континент стартират да упражняват още веднъж и дефинират дати за наново пускане на сезоните си, Висшата лига на Англия занапред ще удостоверява проектите за завръщане към тренировки или мачове.

Германската Бундеслига ще стане първата от петте най-хубави лиги в Европа, която ще стартира още веднъж, когато мачовете се възобновят в събота, до момента в който полската, австрийската и португалската лиги също потвърдиха началните дати.

Клубовете в първите две дивизии на Испания се завърнаха на самостоятелни занимания и въпреки да не е избрана дата за обновяване на мачовете, президентът на Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че се надява подновяването да стане на 12 юни. / Българска телеграфна агенция

Tackling: banned
Pitches: disinfected

All the restrictions for Premier League team training have been revealed.

Full story: https://t.co/XWKW0pMS6u pic.twitter.com/d18VNlYhiR
— BBC Sport (@BBCSport) May 12, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР