На фона на всичко това, китайска туристическа агенция пусна пътешествие

...
На фона на всичко това, китайска туристическа агенция пусна пътешествие
Коментари Харесай

Туристически пакет до Северна Корея включва работа в оризовите полета

На фона на всичко това, китайска туристическа организация пусна странствуване за земеделие до Северна Корея, което дава обещание да даде на западните туристи опцията да поизцапат ръцете си, дружно с фермерите в покрайнините на Пхенян. Предлагана от основаната в Китай туристическа компания Young Pioneer Tours (YPT) и подкрепена от режима в Северна Корея, шестдневната стратегия коства 1195 евро и изисква от участниците да оказват помощ на фермерите да пресаждат ориз, наред с други „ странни задания “.

„ Създадохме тази стратегия съответно, с цел да ви дадем извънреден взор и прекарвания, защото освен работим интензивно, а също играем интензивно, храним се и пием с локалните фермери и техните фамилии и другари след края на работния ден “, заяви туристическата компания на уеб страницата си. „ Това никога не значи да се изгърбвате от работа, тъй че всеки може да се включи! “, добави тя.

YPT оповестява, че приходите от пътуванията ще се употребяват за закупуването на артикули и купони за бензин за фермерите, с цел да могат да употребяват тракторите и генераторите си в страна, където горивото е нищожно. Британското външно министерство обаче не предлага на жителите си да пътуват до Северна Корея, в случай че не им се постанова, до момента в който Съединени американски щати публично не разрешиха на жителите си да посещават страната.

YPT е туристическата компания, която изпрати американския студент Ото Уормбиър в Северна Корея през 2016 година Той беше задържан през януари същата година и наказан на 15 години каторжен труд поради хипотетичен опит да открадне агитационен постер от хотела си, до момента в който бил в нетрезво положение. След като изчезна за повече от една година, Уормбиър се появи още веднъж през юни, когато беше превозен в Съединени американски щати в положение на кома. Той умря на 19 юни. Съдебните лекари не можаха да дефинират повода за гибелта му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР