На фона на всички критики, които получи покрай убийството на

...
На фона на всички критики, които получи покрай убийството на
Коментари Харесай

Кой се закани на Тръмп

На фона на всички рецензии, които получи около убийството на цветнокожия Джордж Флойд и последващите си реакции, Доналд Тръмп стартира своята предизборна акция .

В Съединени американски щати се обрисуват няколко горещи политически месеца, а актуалният президент постоянно е бил тясно обвързван и с шоубизнеса - просто тъй като там има доста хора, които не го харесват.

Преди дни Тръмп получи публично предизвестие от рок легендите Rolling Stones . Музикантите публично му не разрешиха да употребява техни песни на предизборните си изяви, тъй като в противоположен случай ще потърсят правата си по правосъден ред.
 Снимка 485881

По време на следващата си спирка от обиколката, президентът употребява непозволено парчето на бандата " You Can`t Always Get What You Want ", както направи и преди четири години.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и по какъв начин минава всекидневието на Първото семейство
Един ден с Доналд и Мелания Тръмп

Това семейство не е като другите

Музикантите са безапелационни, че не поддържат Тръмп и не желаят по никакъв метод те и творчеството им да се свързва с неговите политически дейности . А в случай че не се вслуша в думите им, ще се срещнат в съда, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР