На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в

На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в ...

Звезди пеят от вкъщи: Как „Imagine“ на Джон Ленън обедини известните срещу коронавируса.

На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в социалните мрежи своите начини за справяне с изолацията, като това най-често са техни музикални изпълнения, съобщава Би Би Си.

Актрисата от „Жената-чудо“ Гал Гадот публикува в Instagram на шестия ден от самоналожената си карантина своя интерпретация на „Imagine“ на Джон Ленън.
               

A post shared by (@gal_gadot) on Mar 18, 2020 at 4:49pm PDT

Към нея се присъединиха колежките ѝ Натали Портман („Тор“) и Марк Ръфало ("Хълк"), както и повече от 20 други звезди в конферентно изпълнение на вечния хит. Сред тях бяха и Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин.

Гадот заяви, че е избрала песента заради нейното „мощно и ясно“ послание за единство, „нужно по време на пандемията от коронавирус“.

Актрисата сподели, че е била вдъхновена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи. Тя написа в Instagram: „Колкото по-рано всички останем вкъщи и се предпазим от зараза с този вирус, толкова по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи“.

Наскоро Гадот завърши снимките на „Жената-чудо 1984“, който трябва да излезе на 5 юни, но може да бъде отложен поради епидемията.

Междувременно Боно от „U2“ пусна нова песен, също вдъхновена от видеоклипове на италиански граждани, които пеят от балконите си, докато страната е под карантина.

Той публикува парчето, наречено „Let Your Love Be Known“, в профила си в Instagram с надпис: „За италианците, които го вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който на денят на Свети Патрик е затворен, но пее“.
               

A post shared by (@u2) on Mar 17, 2020 at 2:28pm PDT

Те не са единствените звезди, които използват социалните медии, за да се свържат с феновете и да им предложат някои импровизирани забавления.

Майли Сайръс стартира нощно шоу в чат в Instagram, наречено „Bright Minded“, заснето от лаптопа ѝ.
 
Pls enjoy these words of wisdom from Social Distancing Guru, ! Being just got a lot easier!

Източник: dariknews.bg