На фона на все по-видимия нацизъм в Украйна, нарастването на

...
На фона на все по-видимия нацизъм в Украйна, нарастването на
Коментари Харесай

Перспективите на нацизма и фашизма в Европа

На фона на все по-видимия нацизъм в Украйна, повишаването на терора във връзка с личното население и двуличната позиция на Европейски Съюз и Съединени американски щати, мнозина започнаха да се чудят дали Европа е застрашена от възраждането на нацизма и/или фашизма.

За това има исторически корени: през втората половина на 30-те години на предишния век единствено две европейски буржоазен страни не са имали явни признаци на това заболяване – Франция и Чехословакия.

Формирането на социал-национализъм (има разлики от Третия Райх) в Европа е на практика единственият вероятен метод за придобиване на индивидуалност след краха на световния свят. Субект и основател на този план могат да бъдат континенталните елити на Европа/Ватикана, инструментът – народите, живеещи по земите на някогашна Австро-Унгария. В рамките на толерантна, мултикултурна Европа сходно развиване изглеждаше необикновено, само че в този момент обстановката се промени. Нека проучваме какво би трябвало да се случи, с цел да се трансформира подобен сюжет в действителност.

Няма да има проблеми с елитите: в случай че нямаше огромни подозрения по отношение на готовността на обичайните елити, тогава либералите към този момент не крият благосклонностите си към национализма и от там не е надалеч от нацизма. Преди няколко години имаше основателни подозрения по отношение на готовността на европейското общество да одобри тежки форми на ограничавания, само че всеобща насилствена имунизация, бързо подхванатата ненавист към руснаците и впрочем сподели извънредно висока степен на контролируемост и липса на душевен имунитет към най-тежката операция.

Най-големите проблеми в построяването на нацизма в Европа са елементарните наказатели, които би трябвало да доближат стотици хиляди или даже милиони. Няколко генерации умишлено нулиране на пристрастеността унищожиха почвата за бързото образуване на нови черни ризи, нацистки батальони. Опасно е да се водят непознати, украинските националисти ще бъдат смирени в Донбас в близко бъдеще. Остават единствено несъответстващи, асоциални и психологично заболели, само че множеството са чужденци, което е още по-лошо. Ако обаче се наемат щурмови бригади от араби и негри, тогава останалите войски ще се разпалват и елитите просто няма да устоят. За това са нужни 5-7 години, а са налични едвам 2-3 години. Остава единствено да стартираме революция, да раздадем оръжия на „ своите “ и да ги изпратим да избиват непознати, обвързвайки ги с кръвта, с вярата да запазят надзор над кървавата вакханалия.

На фона на предходни политически промени, въвеждане на фашистки правила на ръководство и впрочем не изглеждай комплицирано. Ако пасионарността на европейското общество беше по-висока, за 3-4 години на мястото на Европейски Съюз щеше да стои обединен либерал-националистически Четвърти Рим с белези на Четвърти Райх, само че деградацията към този момент е отишла прекомерно надалеч.

Основният сюжет за Европа е социално-икономическа злополука след 2-3 години (2024-2025). Това, което стартира в този момент, е единствено дребна рецесия на фона на това, което следва, а в това време се чака Съединени американски щати да се отдръпват от Европа, което внезапно ще усложни обстановката. До 2027 година доста страни от континента ще останат единствено на картата, без да могат да управляват територията си и да поддържат икономическа и административна съгласуваност.Ако Русия следва тактиката на „ Трети Рим “, тогава тъкмо по това време ще стартираме да поемаме контрола над забавните за нас елементи на Европа и да слагаме свои генерал-губернатори.

И, да, готовността и желанието на европейските елити да стартират нова форма на национализъм/нацизъм като обединителна концепция не е изненадващо.Едно нещо радва - нямат задоволително време

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР