На фона на вируса COVID-19 в световен мащаб, KMG International Group

...
На фона на вируса COVID-19 в световен мащаб,
KMG International Group
Коментари Харесай

Rompetrol България, част от KMG International Group, с мерки за безопасност в условията на развитието на вируса COVID-19

На фона на вируса COVID-19 в международен мащаб, KMG International Group задейства своя проект за управление на рецесии по-рано този месец, след като от началото на февруари прилага редица превантивни ограничения.

Мерките, признати преди този момент, както и планът, са ориентирани към отбрана на безопасността и сигурността на служителите, сътрудниците и клиентите, непрекъснатост на съответните дейности и минимизиране на риска от спиране на потока във връзка с производството и разпределението на горивата.

Планът има три съществени посоки на действие, според от еволюцията и въздействието на вируса, като се спазват всички рекомендации и решения, взети от местните и централните управляващи.

Следователно, на равнището на дъщерните дружества в Румъния, България и Република Молдова, бяха признати и приложени редица защитни ограничения за служители, клиенти и работни места (административни здания, хранилища, бензиностанции, рафинерии).

Много ограничения към този момент са приложени на ниво група преди развиването на вируса COVID-19 в Румъния, да вземем за пример електронни подписи и фактури, гъвкава работна стратегия, работа от у дома, обезпечаване на високоефективно електронно съоръжение и свързване - VPN, облак, антивирусна защита ). Наскоро компанията одобри и други специфични ограничения, като ограничение / отмяна на командировки, реинтеграция при връщане от пътешестване в чужбина (работа от вкъщи най-малко 7 дни след завръщане от незасегнати региони и 14 дни след завръщане от засегнатите райони), ограничаване на срещи (физическо присъствие на най-много 7 души) или отмяна на вътрешни събития.

За работните пространства бяха взети мерки за увеличение на хигиенните действия на общите пространства за работа / срещи, съоръжение с нужни материали (дезинфектанти, маски, ръкавици), дезинфекция на контактните точки (асансьор, порти и др.). Ограничаване на достъпа и флуидизация пътищата за достъп, в сходство с рекомендациите на органите на властта, информиране на служителите за повишение на ограниченията за хигиена, държание и предварителна защита.

На равнището на индустриалните единици (двете рафинерии на Групата KMG International, Петромидия и Вега) са въведени нови правила и ограничения, доста по-строги (тестване на телесната температура, временно устройване на пространства за клиенти / подизпълнители отвън работното пространство, възстановяване на потока от хора, флуидизация на автомобилния трафик, антивирусни бариери, засилване на дейностите по разчистване в рискови зони - входове / коридори / тоалетни).

Поради загрижеността за здравето и безопасността на чиновниците и клиентите, на равнището на бензиностанциите Rompetrol в Румъния, България и Република Молдова са приложени редица допълнителни ограничения за попречване и намаляване на разпространяването на COVID- 19.

Те включват осъществяване на строга програма, почасова стерилизация на директни контактни повърхности, почистване / измиване на пода най-малко четири пъти дневно (24 часа), допълнение на специфични материали / консумативи (дезинфектанти, мокри кърпички, сушилни за ръце и др.), съблюдаване на разстояние между клиентите най-малко един метър, както и съдове за еднократна приложимост в гастро сектора.

Молим нашите клиенти да се съобразят с всички ограничения, приложени за безпроблемното действие на дейностите. В същото време препоръчваме на клиентите на Fill & Drive да използват онлайн методите на заплащане на текущите фактури и да понижат взаимоотношението в бензиностанциите, да употребяват опцията за заплащане и зареждане на гориво директно на помпата.

Rompetrol Bulgaria
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР