На фона на върлуващия коронавирус, най-сетне една хубава новина! Тя

...
На фона на върлуващия коронавирус, най-сетне една хубава новина! Тя
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова се завръща на корта

На фона на върлуващия ковид, най-накрая една хубава вест! Тя пристигна от някогашната ракета №1 на България Цветана Пиронкова, която разгласи, че ще се завърне на корта още през този сезон.

``
реклама

Пиронкова показа, че от три месеца организира дейна подготовка и в скоро време ще разгласи кои ще бъдат първите шампионати в стратегия ѝ.

Пловдивчанката игра за последно през 2017-а, след което прекрати кариерата си, с цел да роди своя първороден наследник през април 2018-а. Оттогава тя се грижеше за малчугана и развиваше своя бранд за спортна екипировка.

Ето какво написа Пиронкова:

„ Здравейте, скъпи другари!
Бих желала да споделя с вас една вълнуваща вест. От близо 3 месеца организирам дейна подготовка, за присъединяване на шампионатите от веригата на WTA през този сезон.
Не беше елементарно да взема това решение, имайки поради мащаба на предизвикването.
Все още има десетки въпросителни и незнайни, с които е належащо да се съобразя и оправя, само че това, което е най-важно, е че имам любовта и поддръжката на фамилията си.
Скоро ще споделя и къса стратегия на първите шампионати, на които възнамерявам да вземам участие.

Благодаря ви за вниманието и поддръжката, които ми дарявате към този момент повече от 15 години, значат в действителност доста “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР