На фона на увеличилите се в последно време случаи на

...
На фона на увеличилите се в последно време случаи на
Коментари Харесай

Дълги опашки в турските болници от желаещи да се ваксинират

На фона на нарасналите се напоследък случаи на ковид в, се усили и напорът в болничните заведения от искащи да се имунизират. Според здравните управляващи турските жители избират имунизацията на Pfizer/BioNTech. В болничните заведения се предлага и китайска ваксина Синовак, прецизира.

Изборът става по избор на съответния жител, който попълня специфичен формуляр с данните и коя поредна доза ще му се сложи. Местни медии от Анталия оповестиха, че няколко метрова опашка се е натрупала през днешния ден от чакащи да се имунизират жители в коридорите на учебно-изследователската болница в града пред кабинетите за имунизиране. Въпреки че явяването за имунизиране става съгласно предварителна онлайн поръчка, на която се фиксира час за явяване, на практика заради напора се постанова жителите да чакат минимум половин час, уточни виновен представител на болничното заведение.
 Хвалба: Турска ваксина - 100% ефикасна против английския ковид Хвалба: Турска ваксина - 100% ефикасна против английския ковид
Местна турска ваксина, която сега е във фаза III на изпитвания, е 100% ефикасна против Алфа разновидността, открит за първи път в Обедин...

В същото време екипи наблюдават за съблюдаване на обществена отдалеченост, а носенето на защитни маски е наложително и жители без маски не се обслужват. Дежурни служители на реда наблюдават, с цел да няма произшествия.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР