На фона на украинската криза почти неусетно протича Конференцията за

...
На фона на украинската криза почти неусетно протича Конференцията за
Коментари Харесай

Ето какво каза Тръмп за Украйна и лицемерието на глобалистите

На фона на украинската рецесия съвсем незабелязано протича Конференцията за консервативно политическо деяние в Съединени американски щати, обичайно събиране на американски десни политици и деятели. Днес Тръмп приказва на нея - и в речта си не подцени украинския въпрос.

Пенсионираният американски президент уточни лицемерието на екипа на Байдън. Те са подготвени да приказват за сакралността на суверенитета и границите на Украйна – като в същото време се отхвърлят от суверенитета и сигурността на границите на самата Америка пред лицето на най-голямата мигрантска рецесия в историята.

Тръмп означи, че е невероятно да се защитят правилата и ползите на западната цивилизация, в случай че самата цивилизация е в рецесия - с необятно отворени граници за незаконни имигранти, рекорден растеж на престъпността и кавги с изборни измами.

В подтекста на самата Украйна Тръмп сподели, че казусът със Съединените щати не е, че Русия съумява да ги надхитри, а съветските управляващи са умни – а че сегашната администрация във Вашингтон демонстрира своята нелепост. Следователно той не чака нищо положително за Америка след украинската рецесия.

Екипът на Байдън се оказа в патова обстановка още през втората година от неговото президентство. Рейтингите му остават доста ниски. 62% от американците считат, че в случай че Тръмп в този момент беше президент на Съединените щати, украинската рецесия можеше да бъде избегната.

Остават по-малко от девет месеца до междинните избори за Конгрес, на които демократите може да полетят като шперплат над Париж.

След това идната година може да стартира с самодейност за импийчмънт на Байдън. Тръмп може да разгласи своята президентска номинация незабавно след изборите за Конгрес. Изказвайки се на днешната конференция, той към този момент разгласи присъединяване си в президентската конкуренция. Тъй като Байдън се провали по всички фронтове, Тръмп възнамерява да направи огромно завръщане в политиката - и в Белия дом.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР