На фона на секс скандала, който "тресе" Холивуд от няколко

...
На фона на секс скандала, който "тресе" Холивуд от няколко
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун и Алек Болдуин призовават за промени в Холивуд

На фона на секс абсурда, който "тресе " Холивуд от няколко седмици, актьорите от Съединени американски щати Рийз Уидърспун и Алек Болдуин и английският артист и режисьор Кенет Брана показаха позициите си по въпроса и насочиха апел за промени, заяви Контактмюзик.

Актрисата и носителка на "Оскар " Рийз Уидърспун, приемайки оценката "Новатор в шоубизнеса " на месечното начин на живот списание на издателите на "Уолстрийт джърнъл ", употребява благодарствената си тирада, с цел да приказва за "грозната истина за Холивуд ".

Визирайки продължаващия секс скандал в Меката на киното към именити кино дейци като Харви Уайнстийн, Брет Ратнър, Кевин Спейси, Дъстин Хофман, 41-годишната актриса съобщи: "Не зная дали сте чули или чели, само че в последно време в Холивуд се занимаваме с грозната истина за сексизма и половия тормоз. Тази истина се знае от доста по-дълго време, в сравнение с аз съм актриса, само че в този момент изплуват някои прекомерно мъчителни мемоари за хората. Време е да признаем отклоненията в нашата промишленост и да предприемем належащи промени ".

Според Рийз Уидърспун е извънредно неотложно да вземем за пример дамите да вземат участие по-активно във вземането на решения. Актрисата добави, че е решена да работи в тази тенденция.

Алек Болдуин, приемайки премия за цялостна кариера от медийния център "Пейли ", показа, че многочислените обвинявания против Уайнстийн, Джеймс Тобак и други холивудски дейци, са му "отворили очите ". Актьорът не скри, че и на него му се е случвало да демонстрира непочтително отношение към дами и също насочи апел за смяна.

"Определено съм третирал дами по сексистки метод. Тормозил съм дами. Пренебрегвал съм дами. Подценявал съм дами. Не е процедура за мен, само че понякога съм постъпвал по този начин, както вършат доста мъже - да се държа с дамите по този начин, както не си разрешавам да върша с мъж. Наистина желая това да се промени ", съобщи Болдуин.

Актьорът добави, че измененията на работното място и отвън него, които биха създали средата по-удобна, точна и обективна, ще допринесат и за по-голяма работливост на бизнеса.

В изявление за английската телевизия, помолен да показа позицията си по въпроса, артистът и режисьор Кенет Брана е декларирал, че секс абсурдът в Холивуд е "ужасен вик за пробуждане ".

"Въпросът опира до злоупотребата с власт и касае освен Холивуд. Смятам абсурда за ужасяващ вик за пробуждане от нещо, което в никакъв случай не е било задоволително и не може да бъде задоволително. Сега мощно се надявам, че протичащото се най-накрая ще докара до смяна ", споделя 56-годишният Брана.

Междувременно Асошиейтед прес заяви, че против изпадналия в недружелюбност холивудски продуцент Харви Уайнстийн са почнали две нови следствия - в Ню Йорк и Лос Анджелис. В Ню Йорк се проверяват обвиняванията на актрисата Пас де ла Уерта ( "Престъпна империя "), че Уайнстийн я е изнасилил два пъти в жилището й през 2010 година Разследването в Лос Анджелис е обвързвано с случай от 2015 година, детайлности към който не се разкриват.

Агенцията заяви също, че броени дни откакто бившето дете-звезда Кори Фелдман ( "Гремлини ", "Дяволчетата ") даде обещание да разкрие педофилска мрежа в Холивуд, артистът, през днешния ден 46-годишен, е посочил името на кинодееца, упражнил полов тормоз над него, и е отправил апел към него да се съобщи в полицията. Асошиейтед прес не посочва посегателя, само че съгласно уеб страницата Контактмюзик става въпрос за някогашния артист Джон Грисъм.

Междувременно английският в. "Дейли експрес ", базирайки се на изявления в американски издания като сп. "Пийпъл " и в. "Ю Ес Ей тудей ", написа, че още една жена е отправила обвиняване в полово домогване против Дъстин Хофман - телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис. Инцидентът датира от 1991 година Дамата, тогава трансферирала 20-те, се е срещнала с артиста във връзка пиеса, която е написала. По думите й Хофман е споделил "Преди да стартираме, дано ти задам един въпрос, Уенди - била ли си интимна с мъж над 40 години? " Тя се е пробвала да резервира успокоение и да се върне към тематиката за пиесата, само че артистът я прекъснал, декларирал е, че ще върви на пазар за облекла и я попитал дали не желае да го придружи. Въпросът му обаче по-скоро е прозвучал като "Хайде, да идем в близкия хотел ". Сценаристката неколкократно отказала, Дъстин Хофман напуснал мястото на срещата, а планът й по този начин и не се е осъществил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР