На фона на разгарящата се все повече с всеки изминал

...
На фона на разгарящата се все повече с всеки изминал
Коментари Харесай

Клиенти на фирма за кредити гневни на предложените им "облекчения" СНИМКА

На фона на разгарящата се от ден на ден с всеки минал ден пандемия, компании за заеми се пробват да дерат клиентите си оптимално.

Жена се оплаква в обществената мрежа, че от TBI са се обадили, с цел да „ облекчат “ заема й, само че в действителност по този начин я натоварвали с спомагателни пари.

Ето какво написа пострадалата в профила си в обществената мрежа (без редакторска намеса):

"Току що ми се обадиха от #tbi да ми предложат облекчение на заема, който имам при тях. Гес уат: вместо по 64 лв/месец за 36 месеца, по 62 лв/месец за 42 месеца.

Питам: но това не облекчава, а оскъпява, с цел да ми спестите 2 лв. на месец?? Ами да, по този начин е. Аз ли не мога да считам или ще цакат крепко в този момент? “


Проста сметка демонстрира, че с офертата, която й оферират от компанията, заемът й ще се оскъпи с 300 лв., а отстъпката, която ще получи всеки месец, ще бъде 2 лв.. Реално дамата ще върне доста повече, в случай че одобри тази оскъдна отстъпка от цената.

Към този миг тя има да заплати 2 304 лв., а с приемането на предлагането от TBI тя ще би трябвало да върне 2 604 лв.. На фона на започващата икономическа рецесия, уволнения и опция от криза, очевидно някои компании въпреки всичко се пробват да припечелят на гърба на своите клиенти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР