На фона на продължаващите антиправителствени протести започнаха да излизат позиции

...
На фона на продължаващите антиправителствени протести започнаха да излизат позиции
Коментари Харесай

По подобие на Гешев: Спортни федерации и Мутафчиев в пламенна защита на властта

На фона на продължаващите антиправителствени митинги започнаха да излизат позиции в поддръжка на ръководещите, които доста наподобяват на одобрения метод за поддръжка на основния прокурор Иван Гешев - еднотипни заявления, в които не липсват рядкости. Ако при Гешев подписи има даже и от чистачки и огняри, то декларациите в поддръжка на държавното управление са от спортни федерации и от Христо Мутафчиев, който неотдавна разгласи, че " няма да им стъпи " в Гърция и че " византийците ни ненавиждат и в червата и са подготвени освен да ни излъжат ".

Акцията в поддръжка на държавното управление идва единствено ден, откакто стартира новата прокурорска акция в поддръжка на Гешев, за чиято оставка протестиращите също упорстват.

Една от първите заявления в поддръжка на властта бе от Българската федерация по волейбол (БФВ) Пълната поддръжка за държавното управление бе завидетелствана в уеб страницата на федерацията и бе съпроводена със фотоси на новоизбрания ръководител Любомир Ганев и министъра на спорта Красен Кралев, както и с премиера Бойко Борисов.

А претекстовете за поддръжката гласят следното: " През последните няколко години България бе хазаин на двата най-големи спортни форума във волейбола взаимно с Италия – Европейското състезание през 2015 година и Световния шампионат през 2018 година Освен тях нашата страна приема и шампионати от Лигата на нациите. Не бива да забравяме, че бяхме домакини и на Олимпийска подготовка през 2019 година, когато напълно малко не ни доближи да спечелим визите за Олимпиадата в Токио. Всичко това нямаше да бъде допустимо без поддръжката на господин Бойко Борисов и неговия екип. За организацията на двата най-големи форума Българската федерация по-волейбол получи многочислени поздравления, целият волейболен свят впери очи в нашата страна ".

Освен че афишират поддръжка, от БФВ показват и признателност към държавното управление за вложенията, които се вършат в спортна инфраструктура. " Без добра спортна база семействата на тези конгреси нямаше да бъдат вероятни. Залите са ни нужни, с цел да могат децата ни да практикуват обичания си спорт и да порастват здрави. Сигурни сме, че нашето положително съдействие ще продължи и в бъдеще ", приключва декларацията в поддръжка на властта.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР