На фона на предстоящите Великденски празници е важно да си

...
На фона на предстоящите Великденски празници е важно да си
Коментари Харесай

Пекарната, която за трета година приготвя козунаци за нуждаещи се

На фона на идните Великденски празници е значимо да си напомним, че когато стартираме да вършим положително с увереността на навика, едно приповдигнато вътрешно чувство ще ни следва непроменяемо. За трета поредна година самодейността „ Висящи козунаци “ на Дарин Стойков от пекарна " Даро " на ул. " Ангел Кънчев " ни дава мотив да придадем спомагателен смисъл на празниците. Тази година тя е ориентирана към разпределяне на безвъзмездни козунаци на дами и деца от Украйна, които са намерили избавление от войната у. " Висящите козунаци " ще отидат за бежанския център на СУОБ " Мати Украйна " и Грийнпийс България.

От пекарната по традиция не бяха оповестили публично инициативата до скоро, тъй като постоянно разчитат някой самичък да прояви интерес и по този метод другите да последват положителния образец. И тази пролет, по силата на положителното, един доблестен жест предизвика верижна реакция и мнозина избраха да поддържат тези, които имат най-голяма потребност по празниците. Всеки, който отиде в пекарната, може да си вземе козунак или да предплати подобен за хора в потребност.

През миналата година самодейността доближи до над 126 души в потребност и им подари внимание. Добрата вест е, че този Великден броя има късмет да бъде даже по-голяма и да зарадва повече хора! Във време, в което мнозина избират да подлагат на критика останалите от пиедестала на своя безучастен компютър, постоянно можем да създадем положително дело, с което да създадем живота си по-топъл, по-стойностен и прекрасен!

 

Хора, случи се и тази година! Поръчаха ни първите " висящи " козунаци, даже и без да знаят идеята, която ще поддържаме. В...
Posted by Даро / Daro on Thursday, April 7, 202210 места в София, от които можете да си вземете апетитен козунак


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР