На фона на последните колебания на пазара на криптовалути, един

...
На фона на последните колебания на пазара на криптовалути, един
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на Shiba Inu

На фона на последните съмнения на пазара на криптовалути, един от отличниците е меме монетата Shiba Inu (SHIB), която непрекъснато демонстрира резистентност, като поддържа най-вече позитивни трендове в кратковременен проект.

Движенията на SHIB отразяват в огромна степен тези на по-широкия крипто пазар, като вложителите наблюдават от близко нейната траектория и правят оценка капацитета ѝ за по-нататъшни облаги, изключително като се имат поради настоящите начинания на общността, ориентирани към повишение на нейната полза.

Общността на Shiba Inu интензивно предизвиква ограничения като изгаряне на токени, с цел да ускори конкурентоспособността на SHIB по отношение на по-утвърдените криптовалути, отразявайки съгласувани старания за подсилване на позицията ѝ на пазара.

За да придобием визия за бъдещото показване на SHIB, дано разгледаме информацията от платформата за изкуствен интелект на Claude 3 Opus на Anthropic, опция на ChatGPT, по отношение на евентуалните ценови сюжети за SHIB до края на 2024 година

3 вероятни сюжета

Според разбора има три вероятни изхода за ценовата траектория на SHIB. В най-консервативния сюжет се планува SHIB да резервира сегашната си динамичност, като се търгува в диапазона от $0.000050 до 40.000080, отчитайки евентуалните пазарни корекции и стабилизация, присъщи за криптосферата.

При по-оптимистичен сюжет, задвижван от бичи пазарни настройки или значими събития, SHIB може да нарасне до оптимален капацитет от $0.000120, според от резистентен напредък и позитивни катализатори, насърчаващи доверието на вложителите.

Обратно, мечият сюжет признава опцията за пазарни спадове или регулаторни провокации, което евентуално може да докара до оттегляне на цената на SHIB до най-малко от $0.000020.

Междувременно SHIB стана очевидец на нараснала мрежова интензивност, изключително във връзка с изгарянето на непотребните токени, като последните данни сочат забележителен скок в темпа на изгаряне.

“Lucie ”, началник на маркетинга на SHIB, изрази убеденост в капацитета на монетата да се опълчи на пазарните упования, като планува евентуално рали до нови исторически върхове, изключително към идното халвинг събитие на Биткойн .

Разработки в мрежата на Shiba Inu

Освен това Lucie загатна за идни разработки, свързани с решението за мащабиране от втори пласт Shinarium, както и за други меме монети като Bone (BONE) и Damn (DAMN), които оперират в границите на екосистемата на SHIB.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР