На фона на политическите катаклизми и буря в държавата музикалният

...
На фона на политическите катаклизми и буря в държавата музикалният
Коментари Харесай

Азис се превърна в проводник на социални послания - slava.bg

На фона на политическите катаклизми и стихия в страната музикалният отрасъл бе взривен от непредвиден дует. Изявяващият се в шоубизнеса интелектуалец Папи Ханс и легендата на попфолка Азис извисиха глас дружно в парчето „ Тясно “, което се превъплъщават в двойка.

Двамата са съкрушени, че връзката им няма вероятност. В клипа Папи и Азис са в компанията на полуголи девойки, само че нито един от двамата не обръща внимание на девойките. В интерес на истината видеото е снимано стилно и в нито един миг не се минават границите на благоприличието. Без подозрение песента има шансове да се трансформира в летен шлагер и е удар в десетката за Азис, за който провокацията и разминаването на половите граници е принцип на изявата.

Доста по-спорно ще се схване присъединяване на Трендафил в плана, който също разчита на провокацията. Мнозина ще го заподозрат, че дуетътс Азис цели да реализира по-скоро комерсиална цел. Печеливш в изявата без подозрение е Азис, който в последно време прави части със обществени послания като да вземем за пример приемливост към другите. Азис явно има дарбата да поражда предпочитание от създатели от други по-високи жанрове да се включат клиповете му, както стана преди време с Цветана Манева.

Папи Ханс е създател на текста на дуета, също така стои зад аранжимента и музиката, за която е помагал и Азис. Константин Трендафилов произлиза от семейство на интелектуалци – наследник е на починалия към този момент професор преводач и учител по британска литература Владимир Трендафилов и писателката Кристин Димитрова.

По-любопитна през годините е еволюцията на Азис и трансформацията му от артист, който се дегизира с женски облекла и върви с токчета, до превръщането си в реализатор, който снима не изключително скъпи клипове, само че насочва послания. Преди време се изявяваше и като водещ на вечерното шоу във към този момент несъществуващата ТВ2, както и на известното риалити на Нова телевизия „ Вип брат “. И по всеобщо мнение се оправи сполучливо с тази роля, написа „ Галерия “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР