На фона на политическата криза и създалото се остро дипломатическото

...
На фона на политическата криза и създалото се остро дипломатическото
Коментари Харесай

Румен Радев връчи мандата на Асен Василев ВИДЕО

На фона на политическата рецесия и създалото се остро дипломатическото отношение с Русия на „ Дондуков “ 2 държавният глава Румен Радев връчи първия мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент на претендента за министър-председател Асен Василев , посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание - тази на " Продължаваме Промяната ".

" България е в политическа, икономическа и обществена рецесия. Българите споделят основателни паники за възходящите цени и неизвестността към бъдещето. По Плана за възобновяване и резистентност чакат своята реализация. От през вчерашния ден имаме и външнополитическа рецесия. При връчването на мандата за настоящето държавно управление в оставка, предизвестих, че в случай че не се подхващат решителни промени в правосъдната система още в първите 100 дни, то статуквото ще потърси своя реванш ", обърна се към Василев президентът Радев. 

" За мен това е голяма отговорност, всички сме наясно, че в рецесиите, които България би трябвало да посрещне, е извънредно значимо да имаме кабинет. И той да работи в полза на жителите, а не на статуквото и в действителност да отстоява българския интерес и независимостта на страната ", сподели от своя страна претендентът за министър председател на Политическа партия Асен Василев. 

Заедно с Асен Василев в президентството бяха и министър председателят в оставка Кирил Петков, досегашният ръководител на Народно събрание Никола Минчев и ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР