На фона на падналия първи сняг, на 20 ноември на

...
На фона на падналия първи сняг, на 20 ноември на
Коментари Харесай

Ледената пързалка в Русе бе открита с атрактивно светлинно шоу

На фона на падналия първи сняг, на 20 ноември на площада пред Операта, бе обещано началото на зимното премеждие „ Сребърните кънки “ с откриването на ледената пързалка в Русе за сезон 2018/2019 година
Възторжените русенци и посетители на града, се любуваха на майсторските осъществявания на спортисти по фигурно пързаляне от клуб „ Ледени искри “, град София. Новото тази година бе това, че за първи път в България беше показано и светлинно шоу на кънки от артистите на състезателен клуб „ Дивинитас “.
Веселото събитие почетоха: Пламен Стоилов- кмет на община Русе, неговите заместници - доктор Страхил Карапчански и Наталия Кръстева, Ирена Петрова - шеф на дирекция „ Култура и обучение “ в Община Русе, Елена Минкова - изпълнителен шеф на общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “, Мариан Савов - шеф на Оперативна програма „ Русе арт “ Мариан Савов. Водещ на откриването бе актрисата Ралица Константинова.
Пързалката е с повърхност 450 кв. м. Работното време е от 10:00 до 22:00 часа - без почивен ден. На разположение са общо 200 чифта кънки. За начинаещите кънкьори са планувани обучителни тренажори под формата на пингвини и мечета, които ще се дават изцяло гратис.
Припомняме, че цената на входен билет за възрастни е 5 лева на час, а за възпитаници 3 лева за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лева Предвиден е и предплатен абонамент за 10 визити за сумата от 40 лева за деца, а за възрастни - 56 лева . Цената за групови визити до 6 души, включваща входен билет и наем на кънки, е 5 лева на час на клиент.
Квалифициран медицински екип при нужда ще оказва първа помощ, а всеки закупен билет включва застраховка. Функционирането на пързалката ще бъде придружено и от развлекателна стратегия, атракции и доста изненади.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР