На фона на отмененото специализирано изложение Techno Classica 2020, по време

...
На фона на отмененото специализирано
изложение Techno Classica 2020, по време
Коментари Харесай

Това е електрическото BULLI

На фона на анулираното специализирано изложение Techno Classica 2020, по време на което лекотоварното поделение на Volkswagen (VWCV) трябваше да показа изцяло електрическата версия на класиката BULLI, компанията разкри главните подробности за електрическия автомобил, който е разработен съвместно с компанията eClassics.

Макар че новото e-BULLI е показано като концептуална разработка, от VWCV анонсират, че колата може да бъде реализирана посредством преоборудването на класическата кола (T1), като цената, определена от eClassics, е 64 900 евро.

Новото e-BULLI е оборудвано с напълно нова електрическа задвижваща система, в която са употребявани подготвени решения от актуалното портфолио на Volkswagen. Четирицилиндровият боксеров мотор с вътрешно горене (44 конски сили) е заменен с електрически мотор с мощ от 83 конски сили и въртящ миг от 212 Нм, което е два пъти повече в съпоставяне с показателя на класическата версия на автомобила.

e-BULLI е оборудвано с автоматична предавателна кутия, а централно позиционираният скоростен лост е с четири съществени позиции- P, R, N, D и B, като последната предлага опция за избор между няколко равнища на регенериране на спирачната сила.

Максималната скорост на придвижване на e-BULLI е електронно лимитирана на 130 км/ч, а батерията му с потенциал от 45 kWh, е в състояние да предложи свободен пробег от над 200 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР