На фона на ограниченията, които се вземат в Европа, това,

...
На фона на ограниченията, които се вземат в Европа, това,
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев: Мерките не са достатъчни, контролът също

" На фона на рестриктивните мерки, които се вземат в Европа , това, което се подхваща като ограничения у нас е вярно, само че е извънредно незадоволително. Освен това и контролът за спазването на ограниченията е непълен, безапелационен е шефът на болница " Света Екатерина " проф. Генчо Начев.

" Няма място за оптимизъм, намираме се в плато . Освен - не виждам какво друго може да работи. "
 1455 новозаразени и 56 умряли с ковид за денонощие
1455 новозаразени и 56 умряли с ковид за денонощие

Новопостъпилите в лечебни заведения през последното денонощие са 262-ма

Според него управляващите би трябвало да са по-радикални , ограниченията би трябвало да са по-строги. А и като цяло те не се съблюдават и няма надзор, са наблюденията на Генчо Начев. В студиото на Нова телевизия той изрече и мнение, че би трябвало да се инкриминират отрицанията на вируса и неговото битие. Също по този начин и апелите, които се чуват по медиите за отпадане на ограничения и връщането към естествения метод на живот. " Ние не можем да се завърнем към остарелия си метод на живот. Тогава нямаше вирус ", уточни Генчо Начев.

Той особено сложи акцент върху така наречен дълъг коронавирус - следствията от едно преболедуване . Болестта удря и поврежда изключително мощно сърдечната система и бъбреците . Специалистите в международен мащаб означават 22% нараснала смъртност измежду пациенти със сърдечно-съдови болести след превозване на инфекцията.
 Математици: Следваща Коронавирус вълна след месец
Математици: Следваща Коронавирус вълна след месец

Нито цялостен локдаун, нито наложителна имунизация: " Ние не сме Австрия ", съобщи Николай Витанов

Нужно е да бъдем изключително деликатни , настоя Генчо Начев. Най-лошото при този вирус е, че затрудненията при всеки са разнообразни, разясни Начев. Той посъветва преболедувалите коронавирус да си създадат профилактичен обзор с кръвни проучвания, ехокардиография и електрокардиография, даже в случай че нямат недоволства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР