На фона на обстрела от руските сили в Украйна много

...
На фона на обстрела от руските сили в Украйна много
Коментари Харесай

Войната не може да ги раздели: Украинка и кучето ѝ се събраха след обстрел


На фона на обстрела от съветските сили в Украйна доста домашни любимци бяха отделени от своите стопани. А един самоуверен екип - K9 Global Rescue, избавя бедстващите четириноги.

Възрастна украинка, изгубила кучето си, откакто то избягало изплашено от следващия обстрел, се опитвала да го открие към месец. Емоционалното видео, в което те се събират още веднъж, стана известно в обществените мрежи.

Клипът, споделен от екипа на спасителите, демонстрира по какъв начин дамата се просълзява, до момента в който кучето изскача от транспортното средство. Тя го прегръща, както и доброволците от екипа, като им благодари.



„ Докато си проправяхме път през самите околности на едно село, взехме кльощаво, уплашено и отзивчиво куче. По-късно сутринта доставяхме храна за домашни любимци на жителите, които не бяха съумели да изоставен домовете си през последните шест месеца. На едно място спасихме седем котки от една къща. Обяснявах на една от дамите по какъв начин спасяваме животни и ѝ показвах фотоси. Попитах я дали желае да пристигна да види какъв брой животни сме избавили до момента за деня и тя сподели „ да “, изясняват за случилото се от избавителния отряд.

„ Докато ѝ показвах животните начело, тя споделяше, че в селото има доста изгубени животни, които просто се скитат в близост и са изгубили домовете си. Когато отворих задните порти, тя ахна, направи крачка обратно и сподели " Джак? ". Върна в къщата, с цел да вземе по-възрастната дама и да я изведе на открито, с цел да види кучетата. Когато старата дама го видя, стартира да ѝ се повдига. Първоначално тя бе шокирана. Започна да ми приказва на съветски, а аз ѝ отговорих на британски. Въпреки че в никакъв случай не се бяхме срещали и говорехме два изцяло разнообразни езика, беше ясно, че разбираме изцяло какво споделя другият “, описват от екипа.



Оказва се, че Джак е нейното куче. Той избягал, когато преди месец обстрелът удря прилежаща на нейната къща. Жената не може да повярва, че кучето ѝ е открито и стои тъкмо пред нея.

„ Да знаем, че успяхме да върнем изгубена душа вкъщи при фамилията им, е толкоз удовлетворяващо. И като си помисля, че в случай че не бяхме извели приятелката ѝ да ѝ покажем животните, които сме избавили, това нямаше да се случи. Щяхме да вземем Джак, откакто беше пред дома си и в никакъв случай да не разберем “, споделят от K9 Global Rescue.

Емоционалния си пост в обществената мрежа спасителите приключват по този начин: „ Понякога нещата работят по тайнствен метод. И в множеството случаи в последна сметка всички те се получават. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР