На фона на нахлуването в Украйна, Русия търпи такива загуби,

...
На фона на нахлуването в Украйна, Русия търпи такива загуби,
Коментари Харесай

Зеленски към руските войници: 4500 от вашите загинаха, захвърлете оборудването си и си тръгнете

На фона на нахлуването в Украйна, Русия търпи такива загуби, като че ли войната е минала и през нейната територия. Това разгласи в послание на съветски украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1295
Той прикани да бъде преустановен огънят.

Вече са убити 4500 съветски бойци. За какво сте пристигнали тук? За какво са ви колони от бронирани машини, които идват против нас от Крим, от нашия Крим: от Ялта, Евпатория, Судак, Симферопол. Това не са имена на военни лагери за танкисти. Още един път: 4500 убити съветски окупатори, съобщи той, представен от държавната организация УНИАН.

За момента Москва признава за жертви измежду своите военни, само че не дава данни за броя на убитите и ранените, осведоми bTV.

За какво е всичко това? За какво? Руски майки, съветски учители, съветски бизнесмени, елементарни хора – защо? Захвърлете оборудването си и си тръгнете. Не вярвайте на командирите си, не вярвайте на пропагандаторите си. Просто спасете живота си и напуснете, обърна се той към съветските военни.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1295  Ден 5 от войната в Украйна: Взривовете и обстрелите не престават Ден 5 от войната в Украйна: Взривовете и обстрелите не престават  Сепаратистките водачи в Донецк оповестиха, че са прекратили мобилизацията Сепаратистките водачи в Донецк оповестиха, че са прекратили мобилизацията  Във Варна събират помощи за бежанците от Украйна Във Варна събират помощи за бежанците от Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР