На фона на многото слухове за вражди в кралския двор

...
На фона на многото слухове за вражди в кралския двор
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън се превърна в любимката на кралица Елизабет

На фона на многото клюки за вражди в кралския двор (Уилям против Хари, Кейт против Меган, Меган и Хари против таблоидите) наподобява, че кралица Елизабет може да разчита на репутацията на един член от фамилията – херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън .

Според източник на Кейти Никол – кралския сътрудник на “Vanity Fair”, „ кралицата е почитател “ на Мидълтън , въпреки двете да нямат „ близки взаимоотношения “.

Вижте тук общите моменти на Елизабет Втора и Кейт Мидълтън >>>

„ Кейт е индиферентна. Нейната мантра наподобява на житейския метод на кралицата – резервира успокоение и продължи напред, а тя има заслуга и добавената стойност да сътвори усещане, че кралското семейство е обикновено и близо до обществото “ , изяснява още анонимникът за повода народът елементарно да се разпознава с Мидълтън.

Друг източник на Никол, биографът Клаудия Джоузеф, споделя за херцогинята, че тя „ припомня на съседското момиче, от метода, по който се облича през държанието до взаимоотношението ѝ с хора по време на служебни задължения “ .

Първият източник показва още качествата на Кейт, които не са останали незабелязани от Елизабет Втора : да пренебрегва клюките, да се грижи за фамилията си и да поема значими действия като интернационалните обиколки.

Намеквайки за слуховете по отношение на спорове в фамилията, Никол прибавя: „ Като вземем поради нетолкова позитивната информация в медиите, която кралското семейство трябваше да претърпи през лятото, може би не е изненадващо, че кралицата е толкоз признателна на херцогинята, която оставя един от най-популярните членове на фамилията. “

Вижте тук общите моменти на edna сегашна и бъдеща кралица >>>

 Кейт Мидълтън и кралица Елизабет Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР