На фона на масовите протести, залели Хонг Конг през последните

...
На фона на масовите протести, залели Хонг Конг през последните
Коментари Харесай

Протестите в Хонг Конг повишиха търсенето на имоти в Тайланд

На фона на всеобщите митинги, залели Хонг Конг през последните седмици, се ускори ползата към покупката на първокласни парцели в Тайланд, оповестява организация Bloomberg, базирайки се на един от огромните бизнесмени в страната.

„ Близо 40% от жилищата в 52-етажен небостъргач в Банкок, който е открит предходната седмица, към този момент са продадени на вложители от континентален Китай, Хонг Конг, Тайван и Сингапур ", споделя Карин Чатамстъд от банкогския Magnolia Quality Development Corp. По думите ѝ главните купувачи са били от Китай и Хонг Конг. „ Протестите дават преимущество на този план. Ако погледнем, то ще забележим, че на фона, на това което ни заобикаля, Тайланд предлага положително равнище на политическа непоклатимост ", добавя Чатамстъд.

От началото на юни в Хонг Конг се водят всеобщи митинги поради законопроект за екстрадиция. Ако измененията бъдат признати, то управляващите ще имат право да екстрадират лица към страни, с които Хонг Конг няма съответното съглашение, като тук влизат континентален Китай, Тайван и Макао. Много от протестиращите се притесняват, че по този метод се слага под подозрение самостоятелната правна система в Хонг Конг, както и нейната по-широка автономност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР