На фона на епидемията от смъртоносния коронавирус в Русия, докато

...
На фона на епидемията от смъртоносния коронавирус в Русия, докато
Коментари Харесай

Парад на смъртниците за Деня на победата

На фона на епидемията от смъртоносния ковид в Русия, до момента в който се подготвяха за парада на 9 май в Москва, към 15 хиляди военни мъже бяха подредени в тесни редици без защитни средства против разпространяването на смъртоносната болест, заяви Prm.ua.

Обърнете внимание, че предният ден в Русия с ковид бяха инфектирани 440 души, общият им брой към този момент е 2777, 24 души са умрели, а 190 са се възстановили. Само на 31 март са регистрирани седем смъртни случая. От понеделник, 30 март, в столицата на Русия Москва бе въведен наложителен режим на самоизолация за всички поданици на съветската столица.

Според заповедта на управляващите жилищата ще могат да се напущат единствено за оказване на незабавна здравна помощ и за друга директна опасност за живота и здравето, наложителни пътувания до работа, покупки в най-близкия магазин или аптека, разходки на домашни любимци на разстояние не повече от 100 метра от вкъщи и изхвърляне на боклука. Жителите на града са задължени да съблюдават обществена отдалеченост минимум от 1,5 метра по улиците, в магазините, в превоза и на други публични места. Изключение се прави при таксиметровите пътувания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР