На фона на бързото развитие на местната икономика сега Виетнам

...
На фона на бързото развитие на местната икономика сега Виетнам
Коментари Харесай

Тази компания толкова иска да излезе на автопазара във Виетнам, че продава първите си коли на загуба

На фона на бързото развиване на локалната стопанска система в този момент Виетнам има за цел да си завоюва дял на автомобилния пазар. И за тази цел пуска първия си личен бранд коли, които обаче производителят ще продава на загуба.

" Ние няма да вършим облаги. Към момента към момента губим пари от колите, които продаваме ", признава ръководителят на VinFast Ле Ти Ту Тиу, част от Vingroup, пред Bloomberg.

Компанията е сложила публично начало на продажбите на първия си модел на 14 юни, като се надява с него да завоюва потребителите в една от най-бързо растящите стопански системи в света.

За да се пребори с водачите на пазара в лицето на колосите Toyota, Ford и Honda производителят предлага колите на ниски цени.

Дебютантът хечбек Fadil се продава за 394,9 милиона донга или 16 950 $. Седаните се продават за 990 милиона донга, а спортните коли - за 1,4 милиарда донга.

" Ние започнахме бизнеса си преди всичко, с цел да се насочим към локалния пазар ", изяснява Тиу. " Засега навлизането на колите в страната е доста едва. Има голям капацитет за развиване през идващите няколко години ", добавя той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР