На финал като на финал! Тазгодишното издание на „Гласът на

...
На финал като на финал! Тазгодишното издание на „Гласът на
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Поли Генова рухна след излагацията в "Гласът на България", естрадни легенди са втрещени от нея!

На край като на край! Тазгодишното издание на „ Гласът на България” завърши, само че не и отзвука от някои гафове в него. По време на една от пламенните си и извънредно възторжени речи в поддръжка на един от гениите менторът Поли Генова сътвори подобен очевиден гаф, който за нейно страдание въобще не остана неусетен. Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова! А след нея това сториха още Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и други, написа в. " ШОУ ".

„ Боже, Боже!!! Гледам „ Гласът на България” и се чудя!... Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят кои са създателите на най-изконните песни на България!!! Ееее, тъпо!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „ Вървят ли двама”... или ще си караме все по този начин??? Браво, Поли! Браво, Генова!!!

Обичам ви, само че се учете въпреки всичко!!!”

Дни откакто погреба доведения си наследник, Емилия...


написа Нели Рангелова в персоналния си фейсбук профил, до момента в който финалът на музикалното шоу още бе в разгара си. Повод за възмущението й е фактът, че Поли Генова обърка името на композитора на песента „ Остани” в осъществяване на Паша Христова. Неговото име е не Тончо Русев, както младата певица съобщи в ефира на bTV, а Николай Арабаджиев.
Разбира се, под поста й за секунди се изляха десетки мнения – кой от кой по-гневни. Един от тях бе и на колежката й Марги Хранова, която написа: „ Нелка, като го чух, не можах да допускам!”. На сходно мнение се оказа и певицата Румяна Коцева: „ Нели, очевидно освен аз съм реагирала на секундата! И ти си го написала в това време!

Като си незапознат в някоя област, най-малко не се изказвай!

Нали по този начин! Придържай се към досегашните си изявления: „ Ти си популярен, извънреден, международен, най- най- най-„ и така нататък.. дежурните думи на журито!” Гневна реакция имаше и от Кичка Бодурова:

Гледам „ Гласът на България” и същински се веселя на младите. И се чудя на менторите, които на финала вместо да изберат дуетни песни, с които да покажат силата на тези гласове, ги закопаха с евтини шлагерчета, където те не можеха мощно да се изявят. И това е последната тяхна изява! Успех!

P.S. И, апропо, музиката на песента „ Остани” на Паша не е на Тончо Русев, както бе показана, а на Николай Арабаджиев – въпреки всичко обидно е. Аз пях тази ария, когато се явих на „ Златният Орфей” като студентка в консерваторията. Браво, Ниа!”

Скандал след " Капките "! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще " отреже " главата на емблема на шоуто, поради..

„ Най-тъпото е менторът да не знае на кого е песента!!!! Говоря за великата Паша Христова!! Но другояче са Куул!!”, добави още и Рангелова.

Припомняме, че композиторът Николай Арабаджиев умира дружно с Паша Христова в жестоката самолетна злополука през 1971 година Песента „ Остани” е записана година по-рано.

А малко след финала на „ Гласът на България” самата Поли Генова, очевидно усетила, че ще стане заплашителен скандал, побърза да се извини обществено в своя фейсбук профил за сътворения гаф: „ Остани” (1971 г.) - музика - Николай Арабаджиев, текст - Димитър Василев. Благодаря на създателите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за поддръжката! Благодаря ти, Виктория!” Близки до младата певица издават, че тази реакция в мрежата безусловно я е унищожила след огромната страст, която тя вложи за своята кандидатка за успеха – Виктория Динкова.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР