На фейсбук профила на Александър Черниговски се появи текст за

...
На фейсбук профила на Александър Черниговски се появи текст за
Коментари Харесай

В ислямските страни смятат рака за не по-сериозен от настинка. Ето как го лекуват...

На фейсбук профила на Александър Черниговски се появи текст за лечението на злокачествени болести в ислямските страни. Той твърди в своя профил, че мюсюлманските страни не считат рака за рисково заболяване и считат, че го лекуват "по елементарен метод единствено с няколко дни на пост ".



Те даже не назовават ​​това рядко заболяване, "рак ", а "звяр, който всмуква няколко пъти повече сила в клетките си. " Той пораства (метастазира) и когато човек изчерпи силата, той минава към всички други източници в тялото, което води до съдбовен излаз.

Но когато звярът се лиши от храната си, той бързо умира.



Професорите от университета в Алжир считат, че благодарение на апетит ракът умира на всеки стадия в границите на 3 дни до месец. Гладът в този смисъл не значи да не ядете нищо и да пиете единствено чиста вода. Ако изпражненията са естествени, тъмни и твърди, това значи, че заболяването към този момент е отстранена.
Те настояват, че гладуването е рецепта както за профилактика, по този начин и за лекуване на рак. Според изследване, оповестено в Proceedings of the National Academy of Sciences, хората би трябвало да постят една трета или половин ден, с цел да излекуват или предотвратят рака.

Вторият вид е "гладуване през целия ден ", т.е. ястие до 500 калории дневно или прескачане на закуска и обяд.

Учени от Алжирския университет настояват, че сходна диета оказва помощ за поддържане на здравословно телесно тегло и предотвратява развиването на диабет, рак, болест на Алцхаймер и болести на сърдечно-съдовата система.

Тайната се крие във обстоятелството, че краткотрайният отвод от храна разрешава на организма да създаде по-добър отговор на напрежението, да спре възпалителните процеси и да унищожи най-често породените тумори от диетата, както и да форсира елиминирането на повредените и заболели кафези.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР