На Елен Колева й втръсна Кипър, макар че причината да

...
На Елен Колева й втръсна Кипър, макар че причината да
Коментари Харесай

На Елен Колева й писна в Кипър! Иска да се премести с Андреас в центъра на София

На Елен Колева й омръзна Кипър, въпреки че повода да се реалокира там е основателна - поради гаджето си Андреас Стилиану, разбра HotArena.

Мачото е родом от Кипър и съумя да накара половинката да заживеят под един покрив в топлата страна. Двамата прекараха повече от 6 месеца на острова, само че на актрисата й писна да е там.

Скучното всекидневие не се отразява добре на Елен. Колева е привикнала на забързан метод на живот, а на Острова на Афродита тя единствено си почива. Актрисата няма по какъв начин да стартира работа по специалността си в Кипър. По през целия ден тя лежи и прави домакинска работа, което не е присъщо за нея, писа „ България Днес “.

Колева взема решение, че е по-добре да възроди кариерата си на актриса. Затова се прибира в България и прави сондажи къде може да играе. Това се случва малко след Нова година. Елен и Андреас прекараха коледните празници в Кипър.

Двамата са дружно от съвсем две години. И съгласно Елен, в случай че са разграничени, няма по какъв начин да бъдат дружно.

След няколко срещи със остарели другари Елен си урежда работа по няколко плана. След като съумява да си откри прехранване, тя моли обичания си да се реалокира при нея в България. Елен има апартамент в центъра на София. Жилището е огромно и има място и за двамата.

Мускулестият Стилиану още обмисля разновидността да живее тук. Кипърецът не желае да се отделя от родината си и околните си. Въпреки това Елен е безкомпромисна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР