На ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC),

...
На ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC),
Коментари Харесай

Само във Фрог: На форума с Цветанов в САЩ ще има още 17 999 делегати, много са студенти

На годишната конференция на Американско-израелския комитет по публични въпроси (AIPAC), на която се похвали, че ще участва Цветан Цветанов, ще има още 17 999 делегати от целия свят. Сред тях има доста студенти от 50 страни. Това сподели инспекция на Фрог нюз. Заради многохилядното присъединяване, мястото където ще се организира събитието прилича огромен стадион.
Записванията за въпросния конгрес са почнали още от март 2018 година. През този интервал уредниците са подканяли хората да се влючат като участници. В програмата не открихме на никое място Цветан Цветанов да е упоменат като преподавател. Преди няколко часа той побърза да се похвали във фейсбук, че към този момент е кацнал във Вашингтон за конференцията и акцентира, че щял да приказва пред Международния конгрес за сигурност. Този факт, обаче на никое място не е маркиран в програмата на събитието. Припомняме ви, че най-голямата щерка на Цветанов работи в Световната банка при Кристалина Георгиева. Любопитното е, че незабавно щом приключи бакалаварската си степен, тя бе назначена.

По всичко проличава, че сега пиарите на Цецо са решили да чистят имиджа му, след абсурда с придобиването на тузарския му апартамент на ул. „ Латинка “ в столицата за смешно ниска цена. Докато кумицата на Цветанов и правосъдният министър Цецка Цачева подават оставки поради същите имотни придобивки, Цветанов реши да се хвали с визитата си оттатък океана, вярвайки, че по този метод ще замаже грандиозния скандал и хората ще не помнят за неговото едва място-апартаментите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР