На една от улиците в центъра на Лондон се появи

...
На една от улиците в центъра на Лондон се появи
Коментари Харесай

На улица в Лондон се появи автомат за продажба на коли

На една от улиците в центъра на Лондон се появи необикновен вендинг-апарат, в който се намира електрически автомобил Renault Zoe. Той може да бъде платен, не по-трудно в сравнение с бутилка минерална вода.
В сучая основната концепция е в това, че на бъдещият притежател към този момент не му се постанова до върви до дилърския център и да се пазари с търговеца за цената на транспортното средство. Стойността на поставения в автомата електрически автомобил е дефинитивна и за него не се оферират спомагателни варианти, които да натоварват цената.
Наскоро във Англия беше извършено изследване, като множеството участници в него разкриха, че в процеса на закупуване на нов автомобил най-вече ги отблъсква отсъствието на схващане за точната стойност на колата. След общуването с търговеца в шоу-рума цената може да се промени доста с прибавянето на редица варианти, които не са нужни на клиента.


Клиентите са безапелационни, че в случай че колите се продават онлайн, ценообразуването им ще стане по-прозрачно и по-логично, защото те сами ще учат вероятните варианти и с прибавянето на всяка една от тях ще виждат по какъв начин се трансформира последна стойност на определената кола.
Подобна практики към този момент има на автомобилните пазари по света. В края на май, да вземем за пример, компанията Audi стартира онлайн-продажби на модела си TT за Германия. През интернет те могат да си купят извънредна версия на автомобила и да си поръчат доставка във всяка точка на страната.
Малко преди този момент китайският производител Chery разгласи, че отваря на платформата AliExpress лична страница, на която ще се поръчват коли на марката.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР