На една от молитвите на Негово светейшество папата в столицата,

...
На една от молитвите на Негово светейшество папата в столицата,
Коментари Харесай

Лъсна Най-Голямата Тайна В Семейството На Деси Радева, Изтекоха Снимки! Дъщеря Й Дарина Е

На една от молитвите на Негово светейшество папата в столицата, тийнейджърката пристигна с рокля, носена преди този момент на друго светско събитие от нейната мащеха. Става въпрос за черната рокля с бели маншети и панделка на врата.

Наблюдателни столичани незабавно познаха роклята на Деси Радева. Очевидно тийнейджърката е взела тоалета от нея, защото не е имала какво да облече за значимото събитие. Дори откакто татко й стана президент, Дарина не промени стила си на обличане. Тя към момента употребява градския превоз в столицата и за визията си залага на кецове, дънки и тениски, написа Хот сцена, базирайки се на изданието.



За разлика от нея, първата дама претърпя цялостна трансформация във връзка с стила си на обличане. Още с първата си появяването като брачна половинка на президента тя си навлече куп гневни мнения, защото не се беше съобразила с дрес кода. Последваха още няколко гафа с облеклото. Но Деси Радева бързо си взе поука и си нае стилист. Към днешна дата тя разчита на цялостен екип от експерти, които се грижат за блестящата й визия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР