На Е3 събитието Microsoft изненада феновете с анонса на проект

...
На Е3 събитието Microsoft изненада феновете с анонса на проект
Коментари Харесай

Xbox Project Scarlett - колко на брой конзоли ще произведе новото начинание на Microsoft

На Е3 събитието Microsoft изненада почитателите с анонса на план Scarlett , от който се чака да създаде нова подпора. Това, което може би не знаете, е, че компанията обмисляше създаването на в действителност две обособени конзоли, които ще съставляват идващото потомство Xbox хардуер.

Устройството, което Microsoft показа на събитието в Лос Анджелис би трябвало да бъде премиум моделът с кодово име Anaconda . Вторият се посочва като Lockhart и би трябвало да е бюджетна версия на новото потомство Xbox. Тоест ще забележим издаването на две нови платформи? Не съвсем…

Още през миналогодишното Е3 Фил Спенсър, шефът на Xbox, показа обществено, че се работи върху няколко конзоли. Наскоро обаче той показа в изявление пред BusinessInsider, че една от тях към този момент е на пазара. Това е бюджетната Xbox One S All-Digital Edition без оптично устройство. Втората ще бъде част от Project Scarlett. И това е всичко.

Спенсър изясни: „Миналата година казахме“конзоли“ и към този момент доставихме една подпора и описахме друга подпора. Мисля, че това е множествено число“.

Въпреки това Спенсър не показа нищо друго към напредъка на Project Scarlett. До празниците на 2020-та година има доста време, тъй че доста неща могат да се трансформират. Във всеки случай премиум моделът Anaconda ще се продава и на висока цена, тъй че Microsoft единствено би спечелил, в случай че пусне още едно по-евтино устройство с съвременен хардуер. Разбира се, сега всичко е чиста нечиста сделка. Едно обаче е несъмнено: Halo Infinite ще бъде основната видеоигра, започваща с дебюта на платформата от Project Scarlett.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР