На двоен дебат покани Кирил Петков лидера на ГЕРБ Бойко

...
На двоен дебат покани Кирил Петков лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Смелчага! Кирчо изтрещя, влезе в Дарик и заяви: Борисов, ела на дебат с мен и Асен

На двоен спор предложения Кирил Петков водача на ГЕРБ Бойко Борисов по време на гостуването си в Дарик радио.

„ Бих призовал, в случай че ни слушат от ГЕРБ. Нека Борисов си предложения, който желае от неговите водачи. Да стане двоен спор. Ние с Асен, а Борисов, с който желае различен ”, насочи поканата Петков.

Подчерта обаче, че държи да е Борисов, „ тъй като този, който решавал в една партия, не трябвало да се крие ”. Съпредседателят на Политическа партия съобщи, че бил подготвен да приказва по всякаква тематика.

„ Борисов го е боязън. Дори да има някой при него ”, съобщи той.

По-рано в изявлението Кирил Петков изясни, че всички в ГЕРБ съзнавали, че на Борисов му е изтекло времето.

„ Борисов обаче монополизира ръководството. Може би от боязън, че неговите съпартийци ще се съгласят на правосъдна промяна, която ще го заплаши него персонално. Влизаме в патов риск поради политик от предишното. Цяла страна ще стига до политическа неустойчивост поради него ”, хвърли обвиняване Петков.

Безпокойство у него будили социологическите проучвания, които „ напълно изкривяват действителността ”. Проучванията на Политическа партия показвали, че разликата с ГЕРБ била „ плюс минус 1% ”„ Гледам разлика 6-7-8 и през днешния ден 10% ”, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ”. Той си изяснява тази разлика с желанието на хората да гласоподават за спечелилите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР