На два сигнала за посегателства от търговски обекти се отзовали

...
На два сигнала за посегателства от търговски обекти се отзовали
Коментари Харесай

Глад за сладко в Пловдив: Двама са в ареста след кражби на захарни изделия от магазини

На два сигнала за похищения от търговски обекти се отзовали в неделя чиновниците на реда в регионалния град. Около 8.15 ч. патрул на Първо районно управление (на МВР) бил ориентиран към магазин на ул. „ Македония “, където мъж минал след касовата зона с неплатени захарни произведения за към 70 лв..
Прочетете още
Междувременно към 17 ч. сходна интервенция се наложила и от екип на Шесто районно управление (на МВР), откакто охранители в комерсиална верига на ул. „ Герлово “ заловили клиент при опит да задигне 7 шоколада. И двамата причинители са известни на полицията за обири. Задържани са за едно денонощие, а по случаите – формирани инспекции под наблюдаване на районната прокуратура.

Друго закононарушение е станало и в село покрай Стамболийски. Двама мъже са били хванати в миг на противозаконна сеч от държавния горски фонд в землището на село Скобелево. На сигнала от инспектори към РДГ – Пловдив се отзовали в неделя по обяд чиновници от РУ-Стамболийски.

На място са арестувани двама поданици на Пещера, които с моторен трион отрязали над 34 кубика немаркирана дървесина, без нужните разрешителни документи. Срещу причинителите са стартирани бързи производства.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР