„На два пъти през тази година се осъществява „ удар

...
„На два пъти през тази година се осъществява „ удар
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Отново се прави „удар с таран“ срещу политическата система

„ На два пъти през тази година се реализира „ удар с таран “ против политическата система. Първият беше с партията Има Такъв Народ, който не съумя, и в този момент може би по тази причина се и този нов план на Петков и Василев, това е рисковото за българската политическа действителност, не за нас “, сподели пред БНР Радомир Чолаков от ГЕРБ.
„ Но партиите са въпреки всичко част от гражданското общество, и ние като че ли забравихме за това. И се чудя за какво последно време се забавляваме и изпитваме наслаждение от концепциите за основаване на параполитически планове, които би трябвало да ударят остарялата политическа система въз основата не неразбираеми връзки, неразбираемо финансиране и идеология. И не знам за какво си мислим, че това ще докара до нещо по-добро? Аз си мисля за две персона - Кирил Петков и Асен Василев, който се движи в сянката на първия, само че Петков бих го оценил по делата му. Когато насочих депутатско запитване към Петков за дребни компании, които е трябвало да получат помощи по отношение на пандемията, това пристигна като сигнал от гласоподаватели, попитах за какво тези хора не са си получили помощите си, Петков сподели, че те ще си получат помощта. Но това и до през днешния ден не е станало. Ако това дребно нещо не може да свърши, какво остава за нещо огромно ", даде за образец Чолаков.

Той не уточни кой ще е претендентът за президент на ГЕРБ, като съобщи, че не знае кой ще е. " Но българското общество има потребност от миротворец президент, той не би трябвало да изгаря мостове, и да не води войни против една част от обществото, с цел да наложи своите си хрумвания.
Разчитам че, претендентът на ГЕРБ / Съюз на демократичните сили ще е подобен човек - изграждащ мостове. Ще забележим дали обществото ще избере войната, или ще избере мира. А Радев досега е с минус един милион гласове обратно...Кампанията няма да е толкоз лесна ", сподели още Чолаков.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР