На два пъти обявяван от списание People за най-сексапилният жив

...
На два пъти обявяван от списание People за най-сексапилният жив
Коментари Харесай

Брад Пит говори откровено за развода, за алкохола и за новия си филм

На два пъти обявяван от списание People за „ най-сексапилният жив мъж “, Брад Пит може да е специалист в американските идеали за неустрашимост.
 
Филмовата звезда разиска тази и още доста тематики в прям диалог с Кристиан Аманпур по Си Ен Ен. Двамата приказваха за бащите и синовете преди излизането на последния му филм – научнофантастичния трилър „ Ad Astra “. Филмът, режисиран от Джеймс Грей и също с присъединяване на Томи Лий Джоунс и Лив Тайлър, споделя историята на астронавта Рой Макбрайд (Пит), който търси изчезналия си татко. Докато извършва задачата, на която се е посветил, той разкрива секрети, които биха могли да унищожат Вселената.
 
Говорейки за родителските взаимоотношения, 55-годишният Пит сподели: „ Моят самостоятелен опит е ненапълно повсеместен, заради обстоятелството, че познавате нашите родители, нашата галактика, нашите богове, първият отпечатък в съзнанието ни по какъв начин да се държим, да реагираме, да се усещаме в света. Поради това в друга степен някои от нас повече от други носят болежка и комплициране . Мисля, че лишава съвсем цялостен живот, с цел да разберем какво е твоето и какво е тяхното ".
 
Баща ми постоянно споделяше, че желае да ми даде по-добър живот , в сравнение с е имал , идвайки от последна беднотия, и го направи. И това ме кара да си мисля, като баща, какво мога да предложа, което е по-добро, на моите деца? ", прибавя артистът.
 
Филмът изследва тематиките за връзките баща-син , мъжествеността, уязвимостта и самотата. " Всички сме претърпели загуба, всички сме изпитвали огромна самотност на моменти. И сме положителни в това да опаковаме такива неща и да ги оставим настрани, да не се оправяме с тях. Някои от нас са в действителност положителни в това, да го преодолеем и да излезем от другата страна като всестранно развито, мисля, като по-уверено, по-любящо човешко създание “, споделя той.-->
 
Пит приказва искрено за развода си и битката му с алкохола . През септември 2016 година брачната половинка му Анджелина Джоли подаде молба за бракоразвод след две години брак и повече от 10 години като двойка, а през 2017 година артистът приказва пред GQ за отричане от пиенето, признавайки, че „ пие прекалено много “. „ Това, което разбрах, е, че тичам, с цел да избегна тежки усеща, мъчителни усеща “, признава Пит пред Аманпур.
 
" Просто не знаех по какъв начин да се оправя с тях . Всичко, което открих, използвах за бягство ", споделя Пит. " Това са типове комплицирани усеща, не знам по какъв начин по-добре да го опиша. Това може да бъде всичко – опиати, питиета, гледане на филми, закуски. Всичко. Не желая в този миг да тичам от каквото и да било “, споделя още той. " Искам да бъда в него, желая да го усещам. Установих, правейки това, че излизаш от другата страна с по-дълбоко схващане на себе си и с по-голяма признателност за тези в живота. И птиците, и дърветата, и всичко останало ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР