На духовни практики за повишаване на енергията и личностно развитие

...
На духовни практики за повишаване на енергията и личностно развитие
Коментари Харесай

След повече от десетилетие: Иван и Ирина отказаха с*кса, отдават се на духовни практики!

На духовни практики за повишение на силата и личностно развиване са се отдали от много време насам Иван Христов и Ирина Тенчева. Двамата са дружно от повече от десетилетие, имат едно общо дете и отглеждат дружно децата от предходните си бракове, което прави къщата им в действителност цялостна.

В началото Иван бил като вманиачен по Тенчева, поради която без да се замисли остави брачната половинка си Вихра Петрова и дребната им щерка Ава. Продуцентът обаче продължи да се грижи за детето си, а колосалните кавги с Вихра лека бавно отшумяха. Е, оказа се, че по този начин са отшумели и пристрастеностите му с Ирина Тенчева, която е с три години по-голяма от него.

Не разбирайте обаче нещата неправилно. Иван все по този начин обожава жена си и даже повече, само че като всяка естествена връзка, тяхната също е минала в лоното на рутината и предходната химия се е изпарила, което е всекидневно събитие. Тенчева обаче съумява да държи жива любовта на Христов като му дава освен домакински уют и вкусна храна, само че и го обогатява с забавни диалози, четива и практики за личностно рационализиране.

Двамата дружно все по-често прекарвали времето си в заедно четене на книги, а Иван бил удивен. За разлика от авера си Андрей Арнаудов, който още не е на това " равнище " и се скъсвал да го бъзика, че е станал " пенсионер ".

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иван и Ирина Ирина Тенчева Иван Христов Андрей Арнаудов Любов духовно усъвършенстване духовни практики
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР