На добър час. Това пожела на първолаците и техните родители

...
На добър час. Това пожела на първолаците и техните родители
Коментари Харесай

Низ от успехи пожела Румен Радев за първия учебен ден

На добър час. Това пожела на първолаците и техните родители президентът Румен Радев. Държавният глава участва на образователната година в 43 ОУ Христо Смирненски в София. Преди това той откри берелеф на поета. По думите му ентусиазмът през днешния ден е залог за нашето бъдеще. Училището не е просто знак на познание и триумф, по думите на Радев. Тук децата те трансформират в осъзнати персони, акцентира президентът. За него е наслаждение да участва в учебно заведение с история, което е възпитало в родолюбие хиляди възпитаници. Радев благодари на учителите за любовта и грижите, за всеотдайността и грижата. Гордея се с самодейностите, които организирате, показа президентът.

Възстановяване на берелефа за него е образец за родолюбие. Здраве и низ от триумфи пожела президентът на учениците, а на родителите напомни, че образованието без техните старания е невероятно.Директорът на учебното заведение Снежина Георгиева акцентира, че ОУ Христо Смирненски стартира своята 115 образователна година. Т о, по думите й, оставя трайна диря. Берелефът на поета е реставриран и ще посреща възпитаници и посетители на учебното заведение, както сподели тя. Тази образователна година учебното заведение запопва с две здания.

Едната е първата, която го е помещавала. С другата постройка те разделят един двор. Георгиева благодари на учителите, че да туптящото сърце на учебната общественост. Благодаря ви за постоянството, че пренебрегвате себе си, посочи директорката на 43 ОУ. Тя приветства и първолаците. Ще пишете своята приказка, а ние ще ви водим ръка за ръка дружно с вашите родители, акцентира Георгиева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР