На днешното си заседание парламентът трябва да гласува решение, с

...
На днешното си заседание парламентът трябва да гласува решение, с
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НС с втори опит да гласува изхода от казуса с проектокабинета на ИТН

На днешното си съвещание Народното събрание би трябвало да гласоподава решение, с което да излезе от комплицирания юридически проблем с изтеглената номинация на Пламен Николов за министър председател от името на " ИТН ".

Част от политическите реакции на народни представители минути преди гласуването, вижте в директното включване на Николай Минков.

След като не можаха да съберат кворум при първия опит за гласоподаване, зам.-председателят на Народно събрание Кристиян Вигенин предложи 15-минутна отмора, с цел да се реши по какъв начин да продължи дневният ред при по този начин създалата се обстановка.Малко след 11 ч съвещанието беше възобновено.

Гледайте онлайн в ефира на БНТ1 или тук:



По-рано от ПГ на " ИТН " оповестиха, че напущат пленарната зала и няма да вземат участие в гласуването на оттеглената кандидатура на Пламен Николов. Заявиха още, че ще се върнат по-късно, с цел да продължат дебатите.

Престанете да обвинявате нас. Ние не сме проблем, ние сме решение на казуса, само че това очевидно ще се случи на идващите избори, сподели от парламентарната естрада депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.







Сн. БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР