На днешното си заседание Общинския съвет даде съгласието си на

...
На днешното си заседание Общинския съвет даде съгласието си на
Коментари Харесай

Община Смолян стана пълноправен член на ФК Родопа - Смолян

На днешното си съвещание Общинския съвет даде единодушието си на община Смолян да взе участие като пълновръстен член в съдружие Футболен клуб „ Родопа-Смолян ".
Съветниците дефинираха кмета Николай Мелемов за представител на общината. Той би трябвало да подаде и подпише всички нужни документи за приемането й в сдружението.
Футболният клуб е пълновръстен член на БФС, регистриран е в Министерството на правораздаването и в Министерството на физическото образование и спорта. Клубът има внушителен мъжки тим, който играе в Югоизточна трета лига, както и детско-юношеска школа, в която упражняват над 150 деца.
По време на съвещанието президентът на футболния клуб Валентин Кюлхански, който е и общински консултант, съобщи, че общината и до момента е пособия на футболния клуб. Тя е и главният спонсор на тима, като обезпечава средства за превоз за присъединяване в надпревари, а след спечелването на квалификациите за влизане в Югоизточна трета лига, с решение на Общински съвет – Смолян, клубът е подкрепят със сумата от 50 000 лева
В докладната бележка се показва, че макар финансовото подкрепяне, откритите положителни практики в другите общини в страната демонстрират, че с присъединяване в тези сдружения на представители на локалната власт се реализират по-големи резултати и намиране на спомагателни спонсори измежду локалния бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР