На днешното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз

...
На днешното си заседание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

БФС одобри правила, комисии и регламенти за конгреса

На днешното си съвещание Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз одобри покана за изключителното общо заседание на БФС, планувано за 11 декември 2020 година, както и изискванията за избор и установяване на делегати на ФК в системата на съюза в сходство с Устава на БФС.

Приети бяха съставите на комисиите за подготовка на Конгреса, за подготовка на документите за Конгреса, както и за промени в Устава на БФС.

Членовете на Изпълнителния комитет утвърдиха организационни регламенти по отношение на Общото заседание, които ще бъдат показани на вниманието на делегатите.

Приети бяха и разпоредбите за издигане на кандидатура за президент на БФС, като постъпилите оферти от клубове, съпроводени от документално заявление за единодушие и декларация за спор на ползи от страна на самия претендент, ще бъдат одобрявани в деловодството на БФС най-късно 15 дни преди датата на осъществяване на Конгреса (до 17:30 ч. на 26 ноември 2020 г.) и ще бъдат оповестени минимум 10 дни преди датата на осъществяване (т.е. до 17:30 ч. на 1 декември 2020 г.).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР