На днешното съдебно заседание Районен съд – Бургас конституира пострадалия

...
На днешното съдебно заседание Районен съд – Бургас конституира пострадалия
Коментари Харесай

Кюфтето се размина с пробация за нападението над бургаски фоторепортер


На днешното правосъдно съвещание Районен съд – Бургас конституира потърпевшия Борислав Пенков като частен обвинител. Делото бе гледано по реда на диференцираната процедура на Гл. 29 със подписване на съглашение.

 Според утвърденото от съда съглашение, Бетър Б. се признава за отговорен в това, че на 26.11.2017 година, в гр. Бургас, " Приморски парк ", по хулигански подбуди предизвикал на Б. П. лека телесна щета, довела до краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота (престъпление по член 131, алинея 1, т. 12, вр. член 130, алинея 1 от НК). Деянието е осъществено от подсъдимия при форма на виновността " директен предумисъл ". Съдът дефинира наложителни срещи на Петър Б. с пробационен чиновник за период от една година, с сключване два пъти седмично. Съдебната инстанция наложи на подсъдимия да реализира изправителен труд за период от 6 месеца, с удръжки от трудовото му заплащане в размер на 20 %, като това време няма да му се зачита за трудов стаж.

 Определението на Районен съд – Бургас е дефинитивно и не предстои на обжалване.

 Районен съд – Бургас анулира взетата мярка за неотклонение " Парична гаранция " в размер на 2 хиляди лв., по отношение на подсъдимия Петър Б., което определение предстои на обжалване или протестиране пред въззивна инстанция в 7-дневен период.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР