На днешното разпоредително заседание съдебният състав ще разгледа документацията и

...
На днешното разпоредително заседание съдебният състав ще разгледа документацията и
Коментари Харесай

Убиецът На Малката Дамла Се Изправя Пред Съда. Ето Видео

На днешното разпоредително съвещание правосъдният състав ще прегледа документите и ще реши дали има съображение за старт на процеса. Все още не се знае и дали обвиненият ще изиска съкратена процедура, която по закон ще понижи присъдата му с една трета.

Тялото на първокласничката бе открито на 17 декември м.г. към 7.30 ч. в фамилното жилище в Момчилград от майка й Садет, която се прибирала от нощна промяна във фабрика край Кърджали. Дамла е била сама в жилището, защото татко й работи в Белгия, брат й в Истанбул, а бабата била отпътувала в Турция при заболели близки. Момиченцето бе удушено, а главичката му - обгърната с тиксо.

Няколко дни по-късно за убийството бе арестуван 25-годишния братовчед на Дамла - Мехмед Хасан, а гневни момчилградчани желаеха да го линчуват.

Младият мъж ще дава отговор пред магистратите за това, че е влезнал в непознато жилище нощем и за съзнателно ликвидиране, осъществено по извънредно нечовечен и непосилен за жертвата метод. Обвиненията се основават на събраните при следствието доказателства - разпити на очевидци, пояснения на обвинения, осъществени съдебно-медицински експертизи и експертизи на приобщените материални доказателства, прецизират от държавното обвиняване.

По време на цялото следствие Мехмед Хасан бе с мярка за неотклонение " задържане под стража ", която не е променяна.

Ако той бъде приет за отговорен, плануваното в закона наказване е отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР