На днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград д-р Владимир

...
На днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград д-р Владимир
Коментари Харесай

С 34 гласа „ЗА“ общинските съветници избраха д-р Вл. Таковски за представител на Община Благоевград в комисия за изработване на областна здравна карта

На днешното изключително съвещание на Общински съвет Благоевград доктор Владимир Таковски бе определен единомислещо за представител на Община Благоевград в комисия за разработване на регионална здравна карта.

Проектът на регионалната здравна карта е по заложена от Министерство на здравеопазването методика. При изработването ѝ ще бъде регистрирана информация за първична извънболнична помощ, брой на практиките по обща и дентална медицина, най-малък и оптимален брой пациенти, регистрирани в дадена процедура, брой минали пациенти през всеки здравен център, потребностите на популацията от здравни грижи, легловата база, апаратурната обезпеченост, брой лекари и медицински личен състав.

На изключителното съвещание през днешния ден локалните парламентаристи гласоподаваха изменение на Решение № 166 по Протокол № 9 от съвещание на Общински съвет Благоевград, извършено на 29.05.2020 година, като в т. 2 заличава от поименния лист на Временна комисия (Комисия по номинация) за избор на публичен медиатор на територията на община Благоевград, господин Ивайло Червилов и избира за член на комисията госпожа Милена Бунцева.

След привършване на дневния ред, ръководителят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков закри съвещанието.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР