На днешният ден празнува българската полиция. Независимо от превратностите на

...
На днешният ден празнува българската полиция. Независимо от превратностите на
Коментари Харесай

Маринов към колегите си за празника на полицията: Благодаря ви за професионализма

На днешният ден чества българската полиция. Независимо от превратностите на времето, полицията постоянно е следвала спазването на закона. Това сподели в словото си във връзка професионалния празник на българската полиция вътрешният министър Младен Маринов.

"И през тази година се изправихме пред провокации, само че вие и за миг не се отделихте и постоянно спазвахте закона ", обърна се министърът към сътрудниците си.

"Благодаря ви за професионализма ", сподели Маринов, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Завинаги остават в нашите сърца и сътрудниците, починали по време на осъществяване на отговорностите си ", добави вътрешният министър.

На честването, което се състоя в двора на Групово дело „ Национална полиция” пристваха с изключение на министър Маринов и основният секретар Ивайло Иванов, управлението на Министерство на вътрешните работи, шефове на дирекции и други

Отец Ангел извърши водосвет на знамената, а управлението на Министерство на вътрешните работи сервира венци пред Паметника на чиновниците, отдали живота си при осъществяване на служебния си дълг.

Курсантите от Академията на Министерство на вътрешните работи сервираха венец, след което присъстващите резервираха минута безмълвие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР