На днешния VII-ми редовен конгрес на ПП „ВМРО – Българско

...
На днешния VII-ми редовен конгрес на ПП „ВМРО – Българско
Коментари Харесай

Преизбраха Каракачанов за лидер на ВМРО


На днешния VII-ми постоянен конгрес на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ Красимир Каракачанов беше избран отново за ръководител на партията с 516 гласа. Това оповестиха от пресцентъра на партията. Един водач е толкоз мощен, колкото са мощни и имат доверие в него хората, които го следват, сподели в словото си след избора Каракачанов. Ето част от изявлението му с признателност към делегатите, които му гласоподаваха доверие за следващ път. „ Успехите са общи, постигнахме ги дружно. Аз съм на този пост с помощта на Вас. Не тъй като съм най-великия или най-красивия, а тъй като всички в управлението успяхме да обединим и мотивираме нашите членове, че има смисъл да се бориш. Когато всички ние си повярвахме, започнаха да ни имат вяра и други и постигнахме триумфи. И изборите го демонстрират. Един човек е популярен, съгласно това какво се каже за него откакто завърши политическата му кариера. Без труд и старания, без жертва на персонално време, всички знаем, че няма по какъв начин да се реализира триумф.

Най-великият за мен водач на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров е споделил и ще го изтъквам: „ Едно дело побеждава тогава, когато за него се води битка. “
Ние продължаваме да водим битка за отстояване на българския народен блян. Благодаря Ви. Да живее България. “

Делегатите на конгресът на Вътрешна македонска революционна организация преизбраха досегашните членове на националното управление – заместник-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов, учредителен секретар Юлиан Ангелов, членове – Александър Сиди, Антон Андонов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Красимир Богданов, Султанка Петрова. Конгресът разшири състава на Националния изпълнителен комитет с трима души. Новите попълнения – членове на НИК, са надлежно депутатите Йордан Йорданов от Добрич и доктор Калин Поповски от Плевен. За член на НИК бе определен и ръководителят на политическа група „ Патриоти за София “ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР