На днешния ден през далечната 1928 г. в Чикаго само

...
На днешния ден през далечната 1928 г. в Чикаго само
Коментари Харесай

Честваме 90 години от създаването на Motorola

На днешния ден през далечната 1928 година в Чикаго единствено с един артикул и петима чиновници братята Пол и Джоузеф Галвин основават компанията-предшественик на Motorola - Galvin Manufacturing Corporation. Припомняме си го през днешния ден, когато честваме #90yearsmotorola и надали някой ще оспори, че ние трансформирахме софтуерната промишленост.
Нашият първи артикул е основан през 1928 година с фокус върху живота на батерията - предизвикателство, което съществува и през днешния ден и което позволяваме чрез нашите нововъведения и софтуерна еволюция. Устройството, чието цялостно име е Galvin Manufacturing battery eliminator, давало опция радиостанции, захранвани от акумулатори, да употребяват и битово електричество. Днес, също толкоз сполучливо, отговаряме на потребителските условия за висока скорост с най-новия ни артикул, 5G moto modTM.
В нашето ДНК е заложено да се вслушваме в потребностите и желанията на потребителите и да вършим даже невъзможното, с цел да ги удовлетворим.
През 1943 година създадохме първата в света приемо-предавателна радиостанция. Нашите софтуерни разработки разрешиха на милиони хора да проследят първото кацане на човек на Луната. Създадохме емблематичния RAZR V3, който зададе нови трендове в дизайна на мобилните телефони и се трансформира в първото устройство, което е и скъп фешън аксесоар. Да не забравяме и moto modTM технологията, която дава опция смарт телефонът да се трансформира в стерео колонка, принтер за моментни фотоси, гейминг подпора или пък 360° камера. Фокусът на Motorola постоянно са били потребителите. Създаваме нашите артикули за да облекчим и улесним всекидневието на нашите клиенти. В същото време, на корпоративно равнище, ние си даваме ясна сметка, че чиновниците ни стоят в основата на този триумф. Дългосрочното водачество се е трансформирало в традиция за нашата компания - още от Пол Галвин, който управлява Galvin Manufacturing 28 години, до сегашния президент на компанията Серджо Буняк, който е част от екипа на Motorola от 1996 година
През годините Motorola е имала доста мотиви и вълнуващи моменти за празнуване. През последните 90 години ние оставаме правилни на нашата най-важна цел - да прекрачваме границите, които стоят пред нововъведенията, и да вършим технологиите налични за всички консуматори в оптимално олекотен формат. Нямаме самообладание да споделим нашите вълнуващи достижения, паметни моменти, забавни обстоятелства и викторини през идващите 90 дни в обществените мрежи. Днес ви каним да отпразнувате с нас #90yearsmotorola и ви поздравяваме с едно особено обръщение: най-хубавото занапред следва.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР