На днешния ден преди десет години, на 8 март 2014

...
На днешния ден преди десет години, на 8 март 2014
Коментари Харесай

Пътници на MH370 в „ужасяващо 12-минутно смъртоносно гмуркане“, след като пилотът „изгори в пилотската кабина“

На днешния ден преди 10 години, на 8 март 2014 година, полет MH370 на Malaysian Airlines излетя от Куала Лумпур с 239 души на борда.

Трябваше да кацне в Пекин, Китай, по-късно същия ден, само че вместо това изчезна по-малко от час след излитането. Останките на Boeing 777 в никакъв случай не са открити, нито има следи от пасажерите и кабинния екипаж на борда.

Отломки започнаха да се измиват по плажовете в Индийския океан повече от три години след изгубването на самолета. Сърцераздирателно е, че издирването на изчезналия аероплан беше прекъснато през 2018 година - само че към момента няма отговори какво в действителност се е случило с полет MH370.

Миналата седмица държавното управление на Малайзия сподели, че ще финансира ново търсене, в случай че има беше безапелационно доказателство.

Говорейки на конференция в Мелбърн, министър председателят разкри: „ Ние заехме позицията, че в случай че има безапелационен случай, доказателство, че той би трябвало да бъде отворен още веднъж, ние сигурно на драго сърце разтварям още веднъж.

„ Каквото тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР