На днешния 5 май започва важно астрологично събитие: възлите на

...
На днешния 5 май започва важно астрологично събитие: възлите на
Коментари Харесай

Възлите на съдбата са в Близнаци и Стрелец: какво да очаква всяка зодия от този транзит, който ще продължи до 2022

На днешния 5 май стартира значимо астрологично събитие: възлите на ориста трансформират своите знаци. Възлите на ориста (известни още като Лунни възли или Северен и Южен възел) са две математически точки в небето, отразяващи връзката сред Слънцето, Луната и Земята.

В астрологията Северният възел съставлява качествата, които би трябвало да развием , с цел да израстваме, до момента в който Южният възел съставлява качествата, които идват естествено при нас и на които може би разчитаме прекалено много.

На всяка година и половина възлите трансформират знаците си и се движат обратно (да, те са също могат да бъдат ретроградни). Когато това се случи, те ни описват за областите в нашия живот, над които би трябвало да работим през идната година и половина, както и от какво би трябвало да освободим.

На 5 май Възлите на ориста влизат в Близнаци и Стрелец, където ще останат до 18 януари 2022 година

Северният възел (представляващ какво би трябвало да прибавим към живота си) ще бъде в Близнаци , което значи, че ще би трябвало да фокусираме силата си върху интелектуалния напредък , да работим върху подобряването на метода си на връзка и да изоставим паниките.

Южният възел, който влиза в Стрелец, демонстрира, че ще би трябвало да изоставим желанието да бъдем постоянно прави и да се концентрираме върху детайлите (вместо да ги забравяме, до момента в който гледаме огромната картина). Възлите работят дружно, по тази причина е значимо да се вземат поради и Северния, и Южния. Не се съсредоточавайте прекомерно доста върху бъдещето или предишното – вместо това работете, с цел да балансирате силата сред тях.

Ето какво значи този пренос за вас съгласно зодията ви:
Какво да чака всяка зодия от Възлите на ориста в Близнаци и Стрелец 12 фотоси  Какво да чака всяка зодия от Възлите на ориста в Близнаци и Стрелец  Какво да чака всяка зодия от Възлите на ориста в Близнаци и Стрелец  Какво да чака всяка зодия от Възлите на ориста в Близнаци и Стрелец  Какво да чака всяка зодия от Възлите на ориста в Близнаци и Стрелец
 магическа топка Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР